Experience the comfort

Your home our care...

top-english.png

10-jaar-pacostabrava-10-jaar.png

costa-brava-prachtige-reizen.jpg

your-home.png

Welcome

PA Costa Brava has over 10 years experience in property management and provides unique consultancy services to make you feel totally comfortable when visiting the Spanish Costa Brava...
map.png

property-management.jpg

logo-pa-costa-brava-web-small.png

contact-us.png

Een echte aanbeveling..

PA Costa Brava heeft ons geweldig geholpen bij de aankoop en verbouwing van ons huis in Catelonie. We waren op zoek naar een huis in Catelonie niet te ver van de kust. Na lang zoeken vonden we een huis dat constructief in orde leek te zijn , maar met veel achterstallig onderhoud. We twijfelde over het huis, zou het niet teveel kosten om het op te knappen.

Op het internet vonden we PA Costa Brava, gelijk gebeld en het was geen probleem om op korte termijn een bouwkundige keuring te laten verrichten met een inschatting van de verbouwingskosten. De bouwkundige keuring was positief en we hadden een keurig overzicht met alle kosten voor het achterstallige onderhoud. We besloten het huis te kopen. PA Costa Brava heeft toen voor ons al het papierwerk gecontroleerd en ons begeleid bij de notaris, de bank en de makelaar. Verder hebben we meerdere offertes ontvangen voor het opknappen van het huis. Ook tijdens de verbouwing hebben we steeds foto's ontvangen van de werkzaamheden.

Ik kan PA Costa Brava echt aanbevelen, alles verliep in prettige sfeer en alle afspraken werden nagekomen.

Robert Homan - 09/03/2014

 

 

 

 

about.png

service.png

email.png