Disfrute la comodidad

Su casa en nuestras manos...

top-espana.png

10-jaar-pacostabrava-10-jaar.jpg

costa-brava-prachtige-reizen.jpg

your-home.png

Bienvenido

PA Costa Brava cuenta con 10 años de experiencia en gestión de la propiedad y ofrecer servicios de consultoría únicas. Durante su visita a la Costa Brava española lo hacemos lo más agradable posible...

map.jpg

property-management.jpg

logo-pa-costa-brava-web-small.jpg

contact-us.png

Huis in Spanje

In Juli 2016 hebben we na redelijk lang zoeken ons droomhuis gevonden in Lloret de Mar.

Dit huis ligt op 150 meter hoogte met een prachtig zeezicht. Het huis was in 2007 opgeleverd maar nog nooit verkocht door de crisis die daarna kwam. Op zich natuurlijk mooi een “nieuw” huis alleen door de crisis waren het zwembad en de tuin nooit aangelegd. Door uitstekend hulp en aankoopbegeleiding van Miranda Bastiaansen van Homecostabrava hebben wij Sander Keppels leren kennen van PA Costa Brava.

 

Sander heeft ons hier uitstekend in begeleid, van Architect, benodigde vergunningen, offertes tot aan de aansturing van de aannemers aan toe.
Bijna dagelijks kregen we foto’s van de verbouwing/aanleg via Whatsapp en middels Facetime een visuele tour van deze vorderingen. Sander kwam regelmatig met suggesties zoals het laten aanleggen van stroompunten en verlichting. Zo wilden wij een grote palmboom geplaatst hebben voordat men met het buitendeel bezig zou. Sander heeft ons diverse foto’s gestuurd van palmbomen van kwekerijen zodat wij op afstand vanuit Nederland een keus konden maken. Vervolgens heeft Sander gezorgd dat deze geplaatst werd.

Ook m.b.t. de glazen balustrade die om de terrassen heen gezet moesten worden heeft Sander onze wensen omgezet in aanvragen bij diverse bedrijven waaruit wij uiteindelijk een keus uit hebben kunnen maken.
Zonder Sander van PA Costa Brava was de verbouwing c.q. aanleg van het zwembad zeker niet realiseerbaar geweest. Sander Keppels is een man met de juiste instelling en met een 200% inzet en altijd voor je klaarstaat.

Nu alles gereed is hebben wij heerlijk kunnen genieten van onze vakantie.Pa Costa Brava wil ik nogmaals op een voetstuk zetten, zonder Sander was het zeker niet gelukt.

Nu alles klaar is maken wij ook graag gebruik van zijn diensten als we er niet zijn en laten ons huis vol vertrouwen in zijn handen achter. Sander bedankt !!

Fam. Moerman - Leeuwarden

about.png

service.png

email.png