Ervaar het gemak

Uw huis onze zorg...

top-nederlands.png

PA Costa Brava is een dynamische en dienstverlenende organisatie waaraan u met een gerust hart het property management van uw huis of huizen in Spanje kunt overlaten.

Ook indien u uw woning wilt verkopen, verhuren of indien u op zoek met naar een goede investering staat PA Costa Brava voor uw klaar. Met onze jarenlange ervaring in de makelaardij en bouw coördinatie helpen wij u graag de weg te vinden naar uw nieuwe droomhuis. 

Testimonial Frans en Susan Janssen

PA Costa Brava heeft ons enorm ondersteund met onze zoektocht naar een vakantiehuis in Playa d’Aro. Het gaat vooral om een beoordeling qua verstekking van informatie mbt aankoop proces, technische keuring, verlagen prijs woning, gedane vertalingen, afwikkeling notaris en aanvraag verschillende offertes. Dankzij Sander en team zijn wij zogezegd volledig ontzorgd bij de aankoop van ons huis. Het heeft ons naast een flinke financiële besparing zeker ook een flinke dosis frustratie bespaard. Super bedankt! 
 
Frans en Susan Janssen 

Testimonial Familie van de Berg

Een aanrader!  In 2017 waren we op zoek naar iemand/bedrijf dat ons kon helpen bij de aankoop voor een tweede huis. In Spanje een huis/villa kopen is niet zo eenvoudig als in Nederland, het is zeer complex en je hebt er lokale expertise voor nodig. Zonder een ervaren aankoopbegeleider neem je  zeker een behoorlijk risico.
 
PA Costa Brava hebben we via internet ontdekt.  Hij heeft ons uitstekend begeleid van A tot Z.
Zonder enige twijfel een grote aanrader en een 'must have.' Sander kent de wetgeving, de procedures, de status van een huis en alles wat nodig is voor de aankoop van een huis en zorgde voor de puntjes op de i.
Daarnaast heeft Sander de vakkundige samenwerking met Miranda die alles vereiste documenten tot in de puntjes uitzoekt en vooraf regelt met de notaris . Grote klasse hoe dit team hun taken uitvoeren.

Lees meer

Testimonial Herman en Sandra

In 2015 hebben we Sander van PA Costa Brava ontmoet  Hij heeft ons ondersteund in de speurtocht naar ons droomhuis. Hij vond een casco huis op een fantastische locatie. Vervolgens heeft hij ons in samenwerking met collega makelaar Miranda Bastiaanssen de aankoop begeleid. Hij heeft ons in contact gebracht met een locale architecte en aannemer. Onder zijn bezielende leiding heeft hij ons droom huis waargemaakt. Een enorme prestatie, wetende wat er allemaal is gebeurd.

Lees meer

Testimonial Ans & Marc

Testimonial Pals

In februari 2017 kochten wij een appartement in Spanje. Het appartement was gedateerd: badkamer, keuken, kozijnen, muren, vloeren waren dringend aan vernieuwing toe. Hoe pak je dat aan op afstand, en zonder de nodige contacten? En als je de taal niet spreekt? PA Costa Brava bellen dus! 
Zonder Sander was deze verbouwing nooit in zo’n korte tijd afgekomen. Wij hebben een geweldige zomer in een nieuw, modern appartement gehad. Hulde!

Ans & Marc

Meer artikelen...

about.png

service.png

email.png