Ervaar het gemak

Uw huis onze zorg...

top-nederlands.png

PA Costa Brava is een dynamische en dienstverlenende organisatie waaraan u met een gerust hart het property management van uw huis of huizen in Spanje kunt overlaten.

Ook indien u uw woning wilt verkopen, verhuren of indien u op zoek met naar een goede investering staat PA Costa Brava voor uw klaar. Met onze jarenlange ervaring in de makelaardij en bouw coördinatie helpen wij u graag de weg te vinden naar uw nieuwe droomhuis. 

Testimonial Angelique & Jeroen

PA Costa Brava is de reddende engel voor ons geweest bij het hebben van een huis in Spanje;
Nadat we 3 jaar geleden ons droomhuis in Spanje hadden gevonden en hadden aangekocht, waren we voor onze verbouwingen en aanpassingen aan ons huis bij een aannemer terecht gekomen die werkelijk alles verkeerd had verbouwd, aangelegd en (te)veel had gesloopt.

Gelukkig kwamen we bij toeval tijdens onze verbouwingen bij Sander Keppels van PA Costa Brava terecht ivm met vervangen van onze zwembadpomp. Deze is door hen vakkundig vervangen en gelukkig functioneerde ons zwembad toen weer.

Toen alles begon te lekken binnenshuis en de helft na verbouwingen in elkaar stortte vroegen we Sander om advies en hulp. Samen met een geweldig bouwteam, samengesteld door Sander, zijn we eigenlijk weer op nieuw begonnen met verbouwen en dit met een geweldig resultaat en een perfecte communicatie. We werden op de hoogte gehouden dmv foto's, advies werd gegeven via telefoon en email. kortom we waren 100% up-to-date terwijl Sander dagelijks de bouw begeleidde.

Zowel de binnenkant van het huis als de buitenkant, tuin en nieuw zwembad, alles hebben we inmiddels vernieuwd ism PA Costa Brava.
Het resultaat mag er wezen ondanks alle tegenslagen tijdens de verbouwingen. Gelukkig heeft Sander geen grijze haren gekregen van dit project want dat had ons niet verbaasd met alle problemen die hij opgelost heeft voor ons.
Helemaal blij zijn we dus en je kan inderdaad stellen dat men het property management volledig aan PA Costa Brava kan toevertrouwen!!
Jeroen en Angelique

about.png

service.png

email.png