Ervaar het gemak

Uw huis onze zorg...

top-nederlands.png

PA Costa Brava is een dynamische en dienstverlenende organisatie waaraan u met een gerust hart het property management van uw huis of huizen in Spanje kunt overlaten.

Ook indien u uw woning wilt verkopen, verhuren of indien u op zoek met naar een goede investering staat PA Costa Brava voor uw klaar. Met onze jarenlange ervaring in de makelaardij en bouw coördinatie helpen wij u graag de weg te vinden naar uw nieuwe droomhuis. 

Testimonial Familie van de Berg

Een aanrader!  In 2017 waren we op zoek naar iemand/bedrijf dat ons kon helpen bij de aankoop voor een tweede huis. In Spanje een huis/villa kopen is niet zo eenvoudig als in Nederland, het is zeer complex en je hebt er lokale expertise voor nodig. Zonder een ervaren aankoopbegeleider neem je  zeker een behoorlijk risico.
 
PA Costa Brava hebben we via internet ontdekt.  Hij heeft ons uitstekend begeleid van A tot Z.
Zonder enige twijfel een grote aanrader en een 'must have.' Sander kent de wetgeving, de procedures, de status van een huis en alles wat nodig is voor de aankoop van een huis en zorgde voor de puntjes op de i.
Daarnaast heeft Sander de vakkundige samenwerking met Miranda die alles vereiste documenten tot in de puntjes uitzoekt en vooraf regelt met de notaris . Grote klasse hoe dit team hun taken uitvoeren.

Mijn ervaring was dat hij gaat voor kwaliteit, service achteraf, eerlijkheid, betrouwbaarheid en beleefdheid.
Dus mijn oprechte advies is de aankoopbegeleiding door PA Costa Brava te laten doen. 'Value for money' en geen teleurstellingen achteraf.  Je moet de Spaanse markt, regelgeving, bouwbesluiten en processen kennen en dat was hen goed toevertrouwd.
 
Sander bedankt voor al je werk, advies, inzet, aanvullende spontane bereidheid. Mijn reactie is spontaan geschreven en je mag mij als referentie gebruiken. Jullie zijn het zeker waard !  
 
Groeten Familie van de Berg

about.png

service.png

email.png