Ervaar het gemak

Uw huis onze zorg...

top-nederlands.png

PA Costa Brava is een dynamische en dienstverlenende organisatie waaraan u met een gerust hart het property management van uw huis of huizen in Spanje kunt overlaten.

Ook indien u uw woning wilt verkopen, verhuren of indien u op zoek met naar een goede investering staat PA Costa Brava voor uw klaar. Met onze jarenlange ervaring in de makelaardij en bouw coördinatie helpen wij u graag de weg te vinden naar uw nieuwe droomhuis. 

Testimonial Robert Homan

Een echte aanbeveling..

PA Costa Brava heeft ons geweldig geholpen bij de aankoop en verbouwing van ons huis in Catelonie. We waren op zoek naar een huis in Catelonie niet te ver van de kust. Na lang zoeken vonden we een huis dat constructief in orde leek te zijn , maar met veel achterstallig onderhoud. We twijfelde over het huis, zou het niet teveel kosten om het op te knappen.

Op het internet vonden we PA Costa Brava, gelijk gebeld en het was geen probleem om op korte termijn een bouwkundige keuring te laten verrichten met een inschatting van de verbouwingskosten. De bouwkundige keuring was positief en we hadden een keurig overzicht met alle kosten voor het achterstallige onderhoud. We besloten het huis te kopen. PA Costa Brava heeft toen voor ons al het papierwerk gecontroleerd en ons begeleid bij de notaris, de bank en de makelaar. Verder hebben we meerdere offertes ontvangen voor het opknappen van het huis. Ook tijdens de verbouwing hebben we steeds foto's ontvangen van de werkzaamheden.

Ik kan PA Costa Brava echt aanbevelen, alles verliep in prettige sfeer en alle afspraken werden nagekomen.

Robert Homan - 09/03/2014

 

 

 

 

about.png

service.png

email.png