Ervaar het gemak

Uw huis onze zorg...

top-nederlands.png

Gerealiseerde verbouwingen van vakantiewoningen in Spanje

PA Costa Brava helpt haar klanten om verbouwingen aan uw tweede woning op een goede manier uit te laten voeren. Van een nieuwe keuken, badkamer, een uitbouw, de aanleg van een zwembad tot een volledige nieuwbouw woning. We zoeken voor u een grondstuk, een goede architect, verzorgen vervolgens verschillende offertes van betrouwbare aannemers met goede referenties. Hetzelfde geldt voor een loodgieter, timmerman, electricien of bouw bedrijf voor zwembaden. Vanaf het moment dat u uw keuze heeft gemaakt gaan we voor u aan de slag en houden we u vrijwel dagelijks op de hoogte dmv foto´s, video gesprekken via Whatsapp of Facetime en via email.

Kijkt u verder naar de gerealiseerde projecten in Calonge, Platja d'Aro, Santa Cristina d´Aro, Sant Feliu de Guixols, Lloret de mar, Blanes, Malgrat de mar maar ook op het fantastische eiland Mallorca.

Renovatie en uitbreiding moderne en vrijstaande woning aan de Costa Brava

Gedurende de periode maart-augustus 2020 heeft PA Costa Brava de volledige verbouwing en uitbreiding van deze prachtige woning te Gualba, Spanje, gecoördineerd. Met de gekozen aannemer het grondverzet, funderingen, structuurbouw en afbouw gedaan. De installateur, loodgieter, timmerman en de mensen voor de nieuwe ramen en deuren maken het compleet met als resultaat een fantastische modernart villa met een nieuwe entree, ruime living, een extra slaapkamer voorzien van eigen badkamer, goede isolatie, luxe ramen en grote puien voorzien van een thermische brug, airconditioning & een prachtige binnentuin. Verder een modern zwembad en fantastisch uitzicht op de bergen in de omgeving.

Meer artikelen...

about.png

service.png

email.png