Ervaar het gemak

Uw huis onze zorg...

top-nederlands.png

PA Costa Brava is een dynamische en dienstverlenende organisatie waaraan u met een gerust hart het property management van uw huis of huizen in Spanje kunt overlaten.

Ook indien u uw woning wilt verkopen, verhuren of indien u op zoek met naar een goede investering staat PA Costa Brava voor uw klaar. Met onze jarenlange ervaring in de makelaardij en bouw coördinatie helpen wij u graag de weg te vinden naar uw nieuwe droomhuis. 

Testimonial Herman en Sandra

In 2015 hebben we Sander van PA Costa Brava ontmoet  Hij heeft ons ondersteund in de speurtocht naar ons droomhuis. Hij vond een casco huis op een fantastische locatie. Vervolgens heeft hij ons in samenwerking met collega makelaar Miranda Bastiaanssen de aankoop begeleid. Hij heeft ons in contact gebracht met een locale architecte en aannemer. Onder zijn bezielende leiding heeft hij ons droom huis waargemaakt. Een enorme prestatie, wetende wat er allemaal is gebeurd.

Lees meer

Testimonial Ans & Marc

Testimonial Pals

In februari 2017 kochten wij een appartement in Spanje. Het appartement was gedateerd: badkamer, keuken, kozijnen, muren, vloeren waren dringend aan vernieuwing toe. Hoe pak je dat aan op afstand, en zonder de nodige contacten? En als je de taal niet spreekt? PA Costa Brava bellen dus! 
Zonder Sander was deze verbouwing nooit in zo’n korte tijd afgekomen. Wij hebben een geweldige zomer in een nieuw, modern appartement gehad. Hulde!

Ans & Marc

Testimonial Familie Moerman

Huis in Spanje

In Juli 2016 hebben we na redelijk lang zoeken ons droomhuis gevonden in Lloret de Mar.

Dit huis ligt op 150 meter hoogte met een prachtig zeezicht. Het huis was in 2007 opgeleverd maar nog nooit verkocht door de crisis die daarna kwam. Op zich natuurlijk mooi een “nieuw” huis alleen door de crisis waren het zwembad en de tuin nooit aangelegd. Door uitstekend hulp en aankoopbegeleiding van Miranda Bastiaansen van Homecostabrava hebben wij Sander Keppels leren kennen van PA Costa Brava.

Lees meer

Testimonial Angelique & Jeroen

PA Costa Brava is de reddende engel voor ons geweest bij het hebben van een huis in Spanje;
Nadat we 3 jaar geleden ons droomhuis in Spanje hadden gevonden en hadden aangekocht, waren we voor onze verbouwingen en aanpassingen aan ons huis bij een aannemer terecht gekomen die werkelijk alles verkeerd had verbouwd, aangelegd en (te)veel had gesloopt.

Lees meer

Meer artikelen...

about.png

service.png

email.png