Ervaar het gemak

Uw huis onze zorg...

top-nederlands.png

10-jaar-pacostabrava-10-jaar.png

PA Costa Brava is een dynamische en dienstverlenende organisatie waaraan u met een gerust hart het property management van uw huis of huizen in Spanje kunt overlaten.

Testimonial Angelique & Jeroen

PA Costa Brava is de reddende engel voor ons geweest bij het hebben van een huis in Spanje;
Nadat we 3 jaar geleden ons droomhuis in Spanje hadden gevonden en hadden aangekocht, waren we voor onze verbouwingen en aanpassingen aan ons huis bij een aannemer terecht gekomen die werkelijk alles verkeerd had verbouwd, aangelegd en (te)veel had gesloopt.

Lees meer

Testimonial Tom & Sasha

Wat een geluk dat wij Sander Keppels van PA Costa Brava hebben leren kennen via vrienden van ons.

De laatste paar maanden heeft Sander al heel wat zaakjes geregeld voor ons huis in Spanje. Zonder de tussenkomst van Sander hadden wij niet zo snel onze verbouwingen kunnen realiseren.

Lees meer

Testimonial Ton Linssen

Sander Keppels van PA Costa Brava, maar voor ons gewoon Sander. Ondergetekende heeft een druk bestaan en wil de kostbare tijd in zijn tweede woning in Spanje goed besteden, (en verblijven) zonder stress of zorg.

Lees meer

Testimonial Familie Hille

Een huis in Spanje is erg leuk, maar vraagt ook veel aandacht. Hierbij moet je het geluk hebben iemand te treffen die er is voor het huis maar ook voor jou! Dit geluk hebben wij want wij maken gebruik van de diensten van PA Costa Brava. De eigenaar is Sander Keppels, en hij heeft tot nu toe alles voor zijn rekening genomen v.w.b. verbouwingen en vergunningen etc. etc.

Lees meer

Meer artikelen...

about.png

service.png

email.png

test