Ervaar het gemak

Uw huis onze zorg...

top-nederlands.png

PA Costa Brava is een dynamische en dienstverlenende organisatie waaraan u met een gerust hart het property management van uw huis of huizen in Spanje kunt overlaten.

Ook indien u uw woning wilt verkopen, verhuren of indien u op zoek met naar een goede investering staat PA Costa Brava voor uw klaar. Met onze jarenlange ervaring in de makelaardij en bouw coördinatie helpen wij u graag de weg te vinden naar uw nieuwe droomhuis. 

Testimonial Herman en Sandra

In 2015 hebben we Sander van PA Costa Brava ontmoet  Hij heeft ons ondersteund in de speurtocht naar ons droomhuis. Hij vond een casco huis op een fantastische locatie. Vervolgens heeft hij ons in samenwerking met collega makelaar Miranda Bastiaanssen de aankoop begeleid. Hij heeft ons in contact gebracht met een locale architecte en aannemer. Onder zijn bezielende leiding heeft hij ons droom huis waargemaakt. Een enorme prestatie, wetende wat er allemaal is gebeurd.

Sander stelt zijn klant centraal en handelt daarnaar. Hij geeft inzicht hoe hij het ziet en geeft advies. Hij communiceert helder, is duidelijk en hij handelt pro actief. Het is duidelijk geworden dat zijn bijdrage een nieuw stukje levensgeluk heeft gebracht voor ons. En daar zijn we hem en de mensen die hij erbij heeft betrokken enorm dankbaar voor. We hebben besloten in samenwerking met hem ook de verdere verhuur te verzorgen. Wetende dat Sander dit coördineert en verzorgt, geeft ons rust, zodat we er zelf van kunnen en mogen genieten. Voor een ieder die op zoek is naar een betrouwbaar bedrijf dat hem/haar begeleid bij soortgelijke trajecten kan ik alleen maar zeggen: Bel PA Costa Brava!

about.png

service.png

email.png